Talebe Özel Üretim ve Özelleştirme Seçenekleri

Talebe Özel Üretim ve Özelleştirme Seçenekleri

talebe özel üretim zincir seçenekleri

Taşınan ürünün türü ve hacmi, konveyör zincirine birçok farklı talep getirir ve konveyör zincirinin daha zorlu uygulamalarla başa çıkmak için artırılması alışılmadık bir durum değildir.

Makelsan olarak, zorlu ortamlarda çalışan zincirli konveyörler için çeşitli seçeneklere sahibiz. Zincirin yapısını değiştirebiliriz ve ‘yuvarlanmış’ yan plakalarla yüzey kaplamasını değiştirebiliriz.

Korozyon bir sorun olursa, çinko kaplı konveyör zinciri veya paslanmaz çelik konveyör zinciri üretebiliriz.

Nilay Yarımoğlu Alkan

Nilay Yarımoğlu Alkan

Yönetim Kurulu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu Nilay Yarımoğlu Alkan, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde işletme alanında yüksek lisansını tamamladı. 2006 yılından beri Makelsan Zincir’de yönetim kurulu üyesi ve satış direktörü olarak görev yapmaktadır.

Kategoriler: Blog
Etiketler: